Region

Svet

Farma 5: Simonida Ačević mora da pronađe Vajsov štek za jaja! Ivan Marinković ne sme da donosi vodu!

Večeras je Ognjen Amidžić podelio nekoliko tajnih zadataka, pa je jedan dobila Sara Trajanović, jedan je pripao Ivanu Marinkoviću, dok je Simonida Ačević dobila zadatak da nađe Vajsov štek sa jajima.

Farma 5: Simonida Ačević mora da pronađe Vajsov štek za jaja! Ivan Marinković ne sme da donosi vodu!Farma 5: Sara Trajanović ima tajni zadatak! Do srede šeta Knez Mihailovom!
Prvo je Ognjen dao zadatak Ivanu Marinkoviću, a to je da ne sme više ženama da donosi vodu. Ivan je već navikao ovo da radi, a i žene su navikle da mu je to obaveza, pa će njegovo odbijanje sada verovatno izazvati bar poneku svađu. Nakon toga, Amidžić je otišao da razgovara sa Vajsom. Denser je voditeljku pokazao gde sakriva jaja, ali je naglasio da to ne radi samo zbog sebe, već i zbog ostalih farmera.

Onda je Ognjen otišao da razgovara sa Simonidom Ačević, koja je sa Vajsom već mesecima u svađama i raspravama, koje su često propraćene ozbiljnim uvredama. I ona je dobila svoj tajni zadatak: "Sada ću zvučati malo čudno, ali tvoj zadatak je da pronađeš Vajsova štekovana jaja", rekao je Ognjen, a onda su se oboje slatko nasmejali.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>