Region

Svet

Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili 22 godine braka! (Foto)

Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili su sinoć u najužem krugu prijatelja i porodice 22. godine skladnog braka. Jedna od najpopularnijih parova Balkana venčao se pre 22 godine, 7. decembra 1991. godine.

Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili 22 godine braka! (Foto)



Brena i Boba venčali su se u tadašnjem najluksuznijem hotelu u SFRJ "Interkontinentalu" u Beogradu, a pevačica je u Diorovoj venčanici izgovorila "da" pred matičarem dok je mladoženja imao manju zadršku pre čuvenog odgovora.


Na venčanju je prisustvovalo 500 zvanica, a mladenci su od njih dobili mnoštvo skupocenih poklona od kojih je posebno zapamćenj poklon Bobinog kuma Borisa Bekera koji mu je poklonio "Mercedesa". Bidermajer koji je Lepa Brena bacila iza sebe uhvatila je Dragana Mirković, sa kojom se pevačica kasnije godinama prepucavala putem medija.

Ceo događaj je sniman, pa su kasete, zahvaljujući menadžerskim sposobnostima pokojnog Rake Đokića, prodate u desetinama hiljada primeraka. Bila je to najveća i medijski najzapaženija svadba u istoriji SFRJ, u državi koja se ubrzo raspala. Ipak, brak pevačice i tenisera je opstao, a danas imaju dvojicu odraslih sinova Stefana i Viktora.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>