Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Saznajte koga će takmičari imitirati sledeće subote!

Iz epizode u epizodu šoua "Tvoje lice zvuči poznato", VIP imitatori su sve bolji i bolji, te se s teškom mukom približavamo kraju ovog fenomenalnog spektakla.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Saznajte koga će takmičari imitirati sledeće subote!



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik je Knez kao Meri Džej Blajdž! (Foto)
Sinoć je u devetoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato" pobedu odneo Knez kao Meri Džej Blajdž. Ništa manje bolji nisu bili ni ostali takmičari sa svojim izvanrednim imitacijama, te ne sumnjamo da će tako biti i sledeće subote.

U narednoj epizodi Željko Šašić opet će stati na visoke potpetice, jer će on biti folk diva Ceca Ražnatović. On će imati priliku i da vidi sebe na sceni, jer će se u Šašića transformisati Skaj Vikler. Super Sneki biće Šer, a Sara Jovanović Keti Peri. Dok će Tamara Dragičević ostati verna svom polu, te biti Ruslana, Goca Tržan opet će morati da sakrije grudi, jer će ona biti njen kolega Knez!

Knez će na momenat postati legendarni Zvonko Bogdan, a Boris Milivojević biće Željko Joksimović. Verovatno ćemo i u sledećoj epizodi videti duet, jer će se Ana Kokić transformisati u Bena Verina, a Aleksa Jelića u Roja Šajdera, te će njih dvoje, kao legendarni glumci, pevači i plesači, sigurno izvesti pesmu "Bye Bye Love" iz filma "Sav taj džez".

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>