Region

Svet

Zvezde Granda: Kerim, Marija, Predrag, Miloš i Marko prošli u sledeći krug takmičenja! (Foto)

Još jedno kvalifikaciono veče u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" upravo je završeno. Njih petoro izborilo se za to da prođu dalje: Kerim Zeljković, Marija Stajić, Predrag Bošnjak, Miloš Vujanović i Marko Gačić.

Zvezde Granda: Kerim, Marija, Predrag, Miloš i Marko prošli u sledeći krug takmičenja! (Foto)



O mladim pevačkim nadama i ove subote je u šouu "Zvezde Granda" odlučivao je petočlani žiri u sastavu: Zorica Brunclik, Snežana Đurišić, Aca Lukas, Šaban Šaulić i Dragan Stojković Bosanac. U pojedinim situacijama, kada ova petorka nije bila složna, morao je da reaguje i specijalni žiri Grand produkcije, Lepa Brena i Saša Popović.



Zvezde Granda: Margareta, Ljiljana, Petar, Nikola i Mustafa idu dalje! (Foto)
Predsednik žirija Šaban Šaulić i ovog puta je pokazao da je "najtvrdji" kad treba da se pritisne taster, pa su upravo ovu folk legendu večerašnji kanidati najteže impresionirali. On se nekoliko puta uzdržao od davanja potvrdnog glasa, kada su svi ostali članovi žirija kandidatu dali prolaz, te su Lepa Brena i Saša Popović morali da reaguju. "Nije mi se dopala interpretacija, ništa specijalno, meni je sve to bilo na ivici nečeg lepog i nečeg što nije lepo. Možda nije izabrao pravu pesmu", obrazložio je Šaulić svoj postupak u jednom navratu, a u drugom samo konstatovao da mu se "nisu dopali krajevi".

Žiri nije štedeo reči hvale kada bi kandidat zadovoljio njihove kriterijume, a bili su raspoloženi i za šale. Tako, kada Šaban opet jedini nije pritisnuo taster, Saša Popović je prokomentarisao da bi to sigurno učinio da je video kako kandidatkinja izgleda. Na to se nadovezala Zorica Brunclik, pa se našalila: "Posle moje kume sigurno se nije rodila ta koju bi on stisnuo, tako da nemoj da ti priča!"



Zvezde Granda: Ajša, Zvezdana, Almir, Samir i Vlastimir idu u sledeći krug! (Foto)
Nakon što su svi kandidati poslušani, izbor je sužen, te je nastupio baraž. Sa samo jednim otpevanim refrenom takmičari su se borili za prolazak dalje, a u tome je uspelo sledećih pet mladih pevačkih nada:  Kerim Zeljković iz Sarajeva, Marija Stajić iz Ćićevca, Predrag Bošnjak iz Subotice, Miloš Vujanović iz Gornjeg Milanovca i Marko Gačić iz Beograda.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>