Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik je Knez kao Meri Džej Blajdž! (Foto)

U upravo završenoj, devetoj po redu epizodi spektakularnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato", među mnoštvom fantastičnih imitacija i performansa, jedan je ipak trijumfovao: Knez kao Meri Džej Blajdž.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Pobednik je Knez kao Meri Džej Blajdž! (Foto)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Nenad Knežević Knez ili Meri Džej Blajdž?! (Foto)
Nenad Knežević Knez pobednik je devete epizode šoua "Tvoje lice zvuči poznato"! On je trijumfocao kao "velika crnkinja koja jako dobro peva", kako je njegov nastup prokomentarisao Ivan Ivanović. Naime, Knez je nastupio kao Meri Džej Blajdž, a svojim i stasom i glasom opčinio sve. On je na sceni nastupio zajedno sa Gocom Tržan, koja je takođe morala da, po ko zna koji put, prođe kroz proces promene pola, te se našla u koži rokera Bona Voksa. Žiri je konstatovao da su ovog puta maskeri odradili perfektan posao, jer je Goca pljunuti Bono, ali ipak im je za komentarisanje inspirativniji bio Knez. "Ti si jedna velika crnkinja koja jako dobro peva", rekao je Knezu Ivan Ivanović, i dodao da je iz emisije u emisiju sve seksepilniji.



Inače, večerašnja epizoda bila je ekskluzivna i po jednoj premijeri. Naime, ovonedeljni gostujući član žirija bila je Nataša Bekvalac, koja je premijerno izvela svoj novi singl "Bolesno te volim", i time napravila sjajan uvod u večerašnji spektakl.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ne, ovo nije Super Sneki od pre 20 godina! Ovo je Željko Šašić! (Foto)
Šou je otvorio glumac i nadasve šoumen Boris Milivojević, i to izvanrednom imitacijom MC Hamera. U zabavnom kostimu, "prefarban" od glave do pete, Boris je bio neprepoznatljiv, a svojom živahnom koreografijom oduševio žiri. Potom je nastupila Super Sneki kao mlađana Karolina Gočeva. U dugoj, crnoj glamuroznoj haljini Sneki je kao brineta otpevala emotivnu pesmu, ali su joj malo zasmetali trileri koje ona nije mogla da "potisne". Ipak, dobila je pohvale za izuzetnu energiju, a Marija Kilibarda je konstatovala da Sneki bolje izgleda kao brineta.

Pravu žurku napravila je Ana Kokić, koja je kao Fergi izvela pesmu "A little party never killed nobody" iz filma "Veliki Getsbi". Zahtevna i masovna koreografija na sceni podigla je atmosferu u studiju, a Ana je zavodila u kratkoj crno-zlatnoj haljini i sa perjem na kosi. Još jednom je pokazala da je fantastičan vokal, a Nataša Bekvalac je prokomentarisala da joj je Ana bila bolja i od samog originala.



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Devojke na okupu - Pronađite uljeza! (Foto)
Zatim su u duetu nastupile Sara Jovanović, kao Lajza Mineli, i Tamara Dragičević, kao Džoel Grej. One su izvele numeru "Money" iz filma Kabare. Zbog izuzetno zahtevne pesme, njih dve su malo izgubile dah pri kraju izvođenja, što nije umanjilo sjajne utiske posle njihovog fantastičnog performansa. Osobito je u oko upadala Sarina sličnost sa Lajzom, te je žiri konstatovao da je pljunuta glumica.

I onda momenat koji su svi čekali! Temperaturu za 300 stepeni u studiju je podigao Aleksa Jelić kao Nataša Bekvalac. Najpre je izveo deo romantične balade, a potom je dugu crnu haljinu zamenio kratkom belom, i zađuskao kao novosadska Barbika. Prava Nataša bila je oduševljena svojom kopijom, te kazala da Aleksa ima bolje noge od nje.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Trijumfovala Goca Tržan kao Kristina Agilera! (Foto)
Vrhunsku zabavu i najviše smeha izazvao je Željko Šašić. On je na scenu izašao na štiklama, u kratkom šljokičavom šortsu, i zavrckao kao Super Sneki! Dočarao je scenu iz filma "Tesna koža", te je za tu priliku napravljena improvizovana kafana u studiju. Željko je vrckao i očijukao sa gostima, a svojom facijalnom ekspresijom toliko zaličio na Sneki, da se i Marija Kilibarda zecenila od smeha po završetku njegovog performansa.



Večerašnji spektakl zatvorio je Skaj Vikler, koji se na trenutak našao u koži Dina Dvornika, te izveo popularnu numeru "Hipnotiziran". U crvenom odelu i sa crvenim cilindrom, Skaj je "skinuo" boju glasa svog hrvatskog kolege, te kazao da je veoma uživao u ovoj imitaciji. Žiri je, naravno, pohvalio Skaja za izvanredni performans.

VIP imitatori još jednom su pokazali da ih vredi pratiti iz subote u subotu, jer nam u svakoj epizodi isporuče pregršt smeha i vanserijske zabave. A u čijoj koži će se naći iduće subote, i kroz koje muke će prolaziti ne bi li se transformisali u nekog drugog, pratite na našem portalu.

Autor: T.I.
Foto: Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>