Lepota

Ljubav

Lena Kovačević i njena tajna dobrog izgleda: Jedem pet puta dnevno!

Lena Kovačević svakako se ubraja među najlepše i najzgodnije ličnosti na domaćoj estradi. Štaviše, svojom pojavom može da parira svim svetskim lepoticama, a za njenu vitku liniju zaslužna je i odgovarajuća ishrana.

Lena Kovačević i njena tajna dobrog izgleda: Jedem pet puta dnevno!Džez pevačica Lena Kovačević otkrila je kako obožava mediteransku i meksičku kuhinju, kao i da ne voli reč dijeta jer ona za nju predstavlja začarani krug.

"Zdrava i ukusna hrana predstavlja mi veliko zadovoljstvo, a oni koji me dobro poznaju znaju da sam gurman. Nisam tip koji se teško goji, a pretpostavljam da mi je prednost što volim da jedem na svaka tri sata, ali male porcije. Oduvek imam pet obroka dnevno", kaže Lena.

Ona je takođe priznala da je prvu dijetu držala u tinejdžerskim danima u želju da obuče malu crnu haljinu.

"Sledeća dijeta usledila je tek posle trudnoće. Ne volim ni samu reč dijeta, jer kad čovek jednom uđe u taj krug, teško izlazi iz njega. Kad sam prošle godine završila dijetu, trebalo mi je još nekoliko meseci da prestanem da razmišljam koliko sam čega pojela, da se oslobodim osećaja krivice, mada sam se već vratila na početnu težinu. Zato mislim da dijete nisu bezazlene koliko se čine", zaključila je pevačica.

Autor: T.I.
Izvor: Lepota & Zdravlje
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>