Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković prozvala Jelenu Golubović - Ti i tvoj brat ste se dugo lečili, zar ne Golubovićka?!

Jelena Golubović i Zorica Marković su od poslednje svađe u ozbiljnim konfliktima tokom celodnevnog boravka na Farmi, pa su obe počele da iznose razne stvari jedna o drugoj i pred kamerama i pred drugim farmerima.

Farma 5: Zorica Marković prozvala Jelenu Golubović - Ti i tvoj brat ste se dugo lečili, zar ne Golubovićka?!



Ovog puta, Zorica i Jelena su ponovo ušle u jednu svađu, pa je pevačica rekla rediteljki da je "dosta bilo njene glume", ali se rediteljka branila rekavši da je ona do sada svima u lice rekla šta misli, a da je Zorica ispravi ako je nekome nešto prećutala.

"Nisi ti nikom ništa rekla. dosta je bilo laži! Jeco, dosta! Tri meseci si igrala tu svojue igru, ali sada je dosta", rekla je Zorica, a onda se Jelena okrenula ka Marinkoviću kako bi provocirala Zoricu i rekla da se sve može kupiti sem krštenice. "Ipak je treba da se mi iz kruga dvojke držimo zajedno, zar ne Ivane? To ne može da se kupi". Ivan je potvrdio dok se rediteljka smejala, a onda joj je Zorica odgovorila.

"U pravu si Jelena, mnoge stvari se mogu kupiti, ali ne i zdravlje. Na primer, ne možeš da ga kupiš. Mnogo si se dugo lečila, i ti i tvoj brat... Jako dugo... Zar ne Golubovićka?!".

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>