Region

Svet

Stanija Dobrojević: Saobraćajni udes sam shvatila kao upozorenje!

Stanija Dobrojević, taman što je rešila da se suoči sa javnošću nakon raskida sa Filipom Panajotovićem, doživela je peh: svojim automobilom podletela je pod kamion, i potpuno uništila prednji deo "pežoa". To će, kaže, shvatiti kao upozorenje.

Stanija Dobrojević: Saobraćajni udes sam shvatila kao upozorenje!



Najpoznatija srpska starleta priznaje da se u prvom momentu nakon što je udarila u kamion veoma uplašila, te da je nemili događaj shvatila kao upozorenje da treba da uspori tempo života.

Evo kako izgleda auto Stanije Dobrojević nakon saobraćajke! (Foto)
"Ja sam okej, hvala bogu ništa mi nije. Podletela sam pod kamion koji je zakočio, otišla sam u emisiju, bila sam van sebe. Moja porodica je mnogo više zabrinuta i samo žele da dođem kući i da usporim tempo života. Ovo je malo upozorenje za to. Previše brzo živim, na sto strana jurim. Sada samo hoću da isključim telefon i budem kod kuće, učim, gledam televiziju i budem mirna", rekla je Stanija za "Alo".

Stanija Dobrojević: Teško mi je nakon raskida sa Filipom! Vraćam se u Ameriku! (Foto)
Srpska starleta je takođe kazala da još uvek ne zna koliko će je koštati popravka automobila. "Znnam samo da moram da menjam haubu, far i plastiku na automobilu", rekla je ona.

Da podsetimo, Stanija je saobraćajni udes doživela na putu ka TV Pink, gde je imala zakazano gostovanje u emisiji "Priča se, piše se". U emisiju je stigla na vreme, ali i vidno uzrujana zbog peha koji joj se desio.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>