Region

Svet

Marija Šerifović: Brat mi je u snu rekao da usporim, poslušaću ga!

Serija "Ispovest" Marije Šerifović sinoć je počela sa emitovanjem na televiziji "Prva", a u njoj su prikazane scene koje se nisu našle u filmu.

Marija Šerifović: Brat mi je u snu rekao da usporim, poslušaću ga!



Preminuo brat Marije Šerifović: Prećutala tužnu priču u filmu Ispovest (Foto)
Kako se već pisalo, Marija je navodno u filmu prećutala smrt njenog najstarijeg polubrata, ali je to spomenula kao najbolniji događaj u poslednje dve godine kada je nastavila da iznosi detalje iz svog privatnog života u seriji "Ispovest".

Marija Šerifović je sem bolnog detinjstva posebno obratila pažnju na dve godine koje su iza nje. Prvo je spomenula svoje zdravlje, pa je rekla da već sada pije lekove za pritisak, da je imala operaciju slepog creva, ali i da su joj otkrivene brojne ciste na jajnicima. Na kraju, spomenula je i najbolniji događaj koji ju je pogodio, a to je smrt njenog najstarijeg polubrata Dušana Šerifovića koji je u 42. godini preminuo usled teške bolesti.

Marija je ispričala i svoj san u kome se on pojavio i rekao joj samo jednu reč: "Uspori". Pevačica kaže kako je sasvim sigurna da će ga poslušati i zaista usporiti sa svojim burnim životom.

Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>