Region

Svet

Biljana i Janko Tipsarević presrećni, očekuju devojčicu

Premda su bili odlučni da ne žele da saznaju pol deteta pre njegovog rođenja, modna kreatorka Biljana i naš uspešan teniser Janko Tipsarević su se ipak predomislili i otkrili da će dobiti devojčicu.

Biljana i Janko Tipsarević presrećni, očekuju devojčicu



Biljana Tipsarević će se poroditi u Srbiji
Kreatorka je za magazin Story priznala da će postati majka divne devojčice i da ona i Janko imaju na umu nekoliko imena za bebu, ali se još nisu odlučili za jedno. Porodiće se u Srbiji, ali ne zna da li će to biti u Beogradu ili Novom Sadu.

"Divno se osećam i presrećna sam što nosim devojčicu. Janko je posle priznao da mu je posebno drago što ću roditi devojčicu, ali verujem kako bismo isti osećaj imali i da su rekli da će biti dečak. Sigurna sam da tu nema razlike u intezitetu radosti i ljubavi koju roditelji osete kada saznaju pol, a da ne govorim o trenutku kada beba dođe na svet", rekla je Biljana te dodala da su supružnici već kupili sve što je potrebno za novog člana porodice, iako im je porodica sujeverna i ne slaže se sa kupovanjem stvari za bebu pre njenog rođenja.

Osim što je srećan što će uskoro postati otac devojčice, Janko je svakodnevno veoma pažljiv prema Biljani pa ne sumnja da će biti sjajan i u novoj ulozi - tate. "Znam da će biti sjajan otac jer je odličan pedagog. Jedna od njegovih glavnih vrlina je to što je veoma brižan i pažljiv prema svima, a mogu da zamislim kakav će tek biti prema našem detetu".

Autor: B.B.
Izvor: Story.rs
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>