Region

Svet

Trudna Vesna Vukelić Vendi puši cigaretu i lakira nokte tokom vožnje! (Video)

Vesna Vukelić Vendi nedavno je potvrdila da je u drugom stanju, te da će postati mama po drugi put, a da baš i nije najuzornija trudnica, pokazuje i to što pevačica ne ispušta cigaretu.

Trudna Vesna Vukelić Vendi puši cigaretu i lakira nokte tokom vožnje! (Video)



Da folk pevačica Vesna Vukelić Vendi i nije baš najuzornija trudnica, pokazuje i snimak koji je načinila ekipa emisije "Paparaco lov". Naime, Vendi je usnimljena tokom njenog odlaska na lekarski pregled, i ponašanje buduće mame koje je pritom zabeleženo je potpuno neverovatno!

Tokom vožnje Vendi nije prestajala da puši cigaretu, a nije zaboravila ni da se pobrine za svoju lepotu. Tako, nije propustila da se malo našminka, pa je izvadila ruž kako bi nakarminisala usne, a onda čak i lak za nokte! Vozi, puši, telefonira, lakira nokte... Vendi je poput hobotnice rukovala svim i svačim! Srećom, pa je bezbedno stigla na lekarski pregled u Višegradsku.

Inače, pevačica je trudna ostala u 42 godini. Takođe, ona je ranije u toku godine  objavila da je bila trudna, ali i da je imala spontani pobačaj, za koji je okrivila crnu magiju!



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>