Region

Svet

Lepa Brena jedva čeka Novu godinu: Stižu joj sinovi iz Amerike!

Lepa Brena ne može da dočeka novogodišnje praznike, jer tada njeni sinovi Viktor i Stefan, koji inače žive na Floridi, stižu u Beograd, te će Živojinovići konačno biti na okupu.

Lepa Brena jedva čeka Novu godinu: Stižu joj sinovi iz Amerike!



Viktor i Stefan Živojinović će se svojoj mami Lepoj Breni pridružiti na dočeku Nove godine. S obzirom da Brenini sinovi žive u Americi, te da su mesecima razdvojeni, popularna pevačica ne može da dočeka vreme kada će ponovo uživati u društvu svojih sinova.

Inače, Lepa Brena već je ugovorila novogodišnji nastup, te će u "Kraun plazi" zabavljati goste, ali se i veseliti sa svojim sinovima. Gazdarica "Granda" već sada ima svakodnevne probe sa bendom "Brena tim", kako bi se spremila za najluđu noć. S njom će pevati i Hari Varešanović, Milica Pavlović i Petar Mitić.

"Drago mi je što ću baš s Harijem nastupiti za doček, jer je on muzičar sličnog umetničkog senzibiliteta, a i radio mi je pesmu "Briši me", kaže Brena, koja će i reprizu provesti na istom mestu..

Pevačica posle novogodišnjeg nastupa počinje da sprema repertoar  za koncert u Novom Sadu koji će održati na Dan zaljubljenih.

Autor: T.I.
Izvor: Kurir
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>