Region

Svet

Dara Bubamara kupuje kuću u Majamiju!

Dara Bubamara je sa suprugom bila na proputovanju po Americi, a "obećana zemlja" ju je toliko oduševila, da je rešila da pazari i nekretninu. I to, ni manje ni više, no u osunčanom Majamiju.

Dara Bubamara kupuje kuću u Majamiju!



Pevačica Dara Bubamara provela je sa suprugom dvadesetak dana u Americi, a iako su tamo otišli poslovno, našli su vremena i za uživanje. Obišli su desetak gradova, a najviše im se dopalo u Las Vegasu i Majamiju. Upravo u najpoznatijem gradu Floride novosadska pevačica je rešila da kupi nekretninu!

"Tamo smo snimili nekoliko kadrova, koji će se naći u mom novom spotu. Majami me je toliko oduševio da planiram da ga sa suprugom i sinom u januaru ponovo posetim. Inače, planiram da tamo kupim kuću ili stan. Majami ima fantastičnu energiju, ljudi rasterećeni i druželjubivi, čini mi se da nemaju svoje brige, za razliku od nas", rekla je  Dara, i dodala da joj je posebno drago što su na njenom nastupi u Majamiju bili i sinovi Lepe Brene, Viktor i Stefan, koji tamo žive.

"U jednom trenutku sve troje smo se popeli na binu, a ja sam se oduševila kako Stefan peva. Negde oko četiri sata posle ponoći pozvali smo mama Brenu na Skajp, koja se šokirala kada je videla sinove u provodu", rekla je Bubamara.

Autor: T.I.
Izvor: Hello
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>