Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ne, ovo nije Super Sneki od pre 20 godina! Ovo je Željko Šašić! (Foto)

Već i najave dovoljno govore: naredna epizoda šoua "Tvoje lice zvuči poznato" biće jedna od najurnebesnijih, a tome će svakako doprineti i Željko Šašić koji će, makar na jedno veče, postati seksi Super Sneki.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ne, ovo nije Super Sneki od pre 20 godina! Ovo je Željko Šašić! (Foto)Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić spreman za depilaciju - Imam sreće što nisam mnogo dlakav!
U narednoj epizodi šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", Željko Šašić će postati žena! I to kakva! On će se se uvući u kožu svoje koleginice iz šoua, Super Sneki, te pokazati da i on ima vrtoglavo duge, zanosne noge, koje je, budući da će odenuti ultra kratku suknju, izdepilirao!

Lokne na glavi, šljokice, i preduge gole noge, bili su dovoljni da se Željko sjajno zabavi imitirajući Snežanu Babić, a svoj izazovni stajling podelio je i sa fanovima na Tviteru.Željko je ispozirao pored Bona Voksa, odnosno Goce Tržan, i tom prilikom nabacio široki osmeh tako svojtven Snežani Babić. Inače, on će u subotu dočarati scenu iz kultnog filma "Tesna koža", u kojem je i Sneki imala svoju deonicu.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>