Region

Svet

Farma 5: Katarina Grujić opet nasrnula na Jelenu Golubović - Ubiću te od batina! (Video)

Jelena Golubović je baš stala na žulj Katarini Grujić, te pevačica poslednjih dana ne može da se suzdrži, već malo-malo pa ospe paljbu po rediteljki.

Farma 5: Katarina Grujić opet nasrnula na Jelenu Golubović - Ubiću te od batina! (Video)



Najnoviji sukob desio se zbog toga što je Katarina Grujić htela da spava, a uznemiravali su je drugi farmeri koji su ćaskali u spavaćoj sobi. Ona ih je opomenula da ćute, a prozvanom se osetila Jelena Golubović, pa joj je odgovorila.

Farma 5: Katarina napala Jelenu Golubović - Kretenčino, ološu nevaspitani, zagorčaću ti život! (Video)
To je bilo dovoljno da Kaća poludi, i da Golubovićevu počne da naziva "debilom" i "ološem nevaspitanim". Na to joj je rediteljka odgovorila da je ona nevaspitana, pa još dodala i "Pozdravili su te mama i tata".

Na pomen roditeljka Katarina je poludela, pa skočila iz kreveta i zaurlala iz sve snage. "Debilu, ubiću te od batina", vikala je ona, dok su je Boris i Edin zadržavali da ne nasrne i fizički na Jelenu. Potom je besna izašla iz kuće, i u prolazu doviknula Romani: "Probudila me vaša drugarica koju svi branite, kojoj reč ne umete da kažete!"

Boris je napolju pokušavao da smiri svoju devojku, pa joj je i objasnio da Golubovićeva nije u negativnom kontekstu pominjala njene roditelje, na šta je ova besno odgovorila da ne sme uopšte ni da ih uzima u usta. "Ja njoj reč nisam rekla, nisam je psovala... to što joj kažem da je retardirani debil, to nije psovka", zaključila je pevačica.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>