Region

Svet

Farma 5: Slike koje još niste mogli da vidite u TV prenosu - Sva štrokavost farmera! (Foto)

Nije tajna da su farmeri u ovoj sezoni rijalitija proglašeni najštrokavijim. Verovatno su prvi koji su "dočekali" i crve u hrani, a Aleksandra Jeftanović kazala je da su šampioni u neredu i prljavštini.

Farma 5: Slike koje još niste mogli da vidite u TV prenosu - Sva štrokavost farmera! (Foto)



Farma 5: Aleksandra Jeftanović šokirana nehigijenom - Ovde je sve, samo ne čisto!
Kada je voditeljka Aleksandra Jeftanović prošlog petka došla na imanje u Lisoviću kako bi uživo farmerima postavljala pitanja gledalaca, zgrozila se! Ona je bila zatečena neredom i prljavštinom, iako su farmeri pre toga čak i čistili kuću misleći da će imati žurku, pa im je otvoreno kazala da su nadmašili farmere iz svih prethodnih sezona rijalitija.

Počevši od prljavih sudova koji su razbacani na sve strane, preko zapuštenog poljskog klozeta, pa do štrokavog šporeta koji izgleda kao da nije očišćen prethodne dve sezone rijalitija... sve to potvrđuje da su "vipovci" i više no lenji kada dođe do čišćenja prostora u kojem žive.



Ako ste se pitali zašto su farmeri konstantno na udaru Zadruge kada je čistoća u kući u pitanju, pogledajte slike "iza kulisa", koje otkriva "Telegraf", a koje gledaoci nisu u prilici da vide preko televizije!

Na katastrofalne uslove požalio se i nedavno izbačeni Šeki Turković, koji je istakao da je higijena na zastrašujućem nivou i da mu je mnogo teško palo to što nije mogao da spava u čistom, ni da se okupa u normalnim uslovima. Zaljubljenim parovima izgleda nimalo ne smeta što se valjaju po senu u štali, kao ni da ljubavišu iza WC-a, budući da su okruženi "opojnim2 mirisima fekalija. Osim njih, iza klozeta se okupljaju i ostali farmeri kako bi se sklonili od kamera i međusobno ogovarali, dok je svakodnevni ritual pušenja rezultirao morem pikavaca koji su razbacani na sve strane!

Gomile neopranih sudova razvučenih po dvorištu, terasi i kuhinji, slike uflekanog šporeta, zamašćenih šerpi, lonaca i tiganja koji su potopljeni u ledenu vodu izazivaju mučninu, te je sasvim jasno kako su crvi još na početku rijalitija dospeli u
hranu.



Autor: T.I.
Izvor: Telegraf
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>