Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović ista Lajza Mineli! Željko Šašić dobija savete za štikle od Kneza! (Foto)

Pripreme za devetu epizodu takmičenja "Tvoje Lice Zvuči Poznato" uveliko su u toku, a u ovoj epizodi Željko Šašić prvi put će se naći na štiklama, dok se Sari Jovanović prognozira sjajna vokalno-scenska interpretacija Lajze Mineli.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović ista Lajza Mineli! Željko Šašić dobija savete za štikle od Kneza! (Foto)



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Nenad Knežević Knez ili Meri Džej Blajdž?! (Foto)
Sara će nas u šou Tvoje Lice Zvuči Poznato još jednom oduševiti fantastičnom transformacijom, vizuelno i vokalno biće gotovo ista čuvena glumica i pevačica Lajza Mineli. Šminka, kostimi i koreografija uspešno su dočarali scenu i čuvenu numeru "Money" iz filma "Kabare".



Uloga Maksimilijana u istoimenom filmu, kojeg tumači Džoel Grej, pripala je Tamari Dragičević. Sara i Tamara su sjajno odgovorile ovom muzičko-glumačkom izazovu, a oduševljenje nisu krili ni žiri ni publika.



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Željko Šašić spreman za depilaciju - Imam sreće što nisam mnogo dlakav!
Očekuje nas još jedna urnebesna scena, iz filma "Tesna koža". Željko Šašić će se po prvi put popeti na štikle, a savete kako da izdrži u toj nemogućoj misiji, davao mu je upravo Knez, majstor za hodanje na štiklama. Šljokice na grudima i vikleri na Željkovoj glavi deo su priprema za ulogu Super Sneki.


Knez savetuje Željka kako da hoda na štiklama

Željko je pokazao do savršeno pliva u svim vodama, sve zadatke je sa velikom lakoćom iznosio, pobrao je silne pozitivne kritike, ali da li će mu štikle doći glave ili će se poput svojih kolega Kneza, Bokija i Alekse odlično snaći, videćemo u subotu.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>