Region

Svet

X Factor Adria: Željko Joksimović i Kristina Kovač napokon složni! (Foto)

Željko Joksimović i Kristina Kovač se od prve epizode takmičenja "X Factor Adria" prepiru i često svoje sukobe mišljenja iznose i pred samim takmičarima, kao i gledaocima.

X Factor Adria: Željko Joksimović i Kristina Kovač napokon složni! (Foto)



X Factor Adria: Daniel Kajmakoski, momak koji je sve oborio s nogu, tvorac je hita Karoline Gočeve! (Video)
Do sada su svi koji prate X Factor Adria navikli na njihova neslaganja i prosto je postalo normalno da jedno drugom upute po neku "otrovnu" rečenicu tokom samog šoa, ali kako šou odmiče tako se smanjuje i tenzija između ova dva člana žirija. Nakon poslednje audicije u kojoj je nastupio Makedonac Daniel Kajmakoski njih dvoje uspeli su da zakopaju ratne sekire, pa su mnogi komentarisali i kako je ovaj takmičar uspeo da očara publiku svojim pevanjem, ali i da pomiri Kristinu Kovač i Željka Joksimovića.

Prvo je Željko Joksimović na svom profilu na Tviteru napisao kako je siguran da Makedonija već sada ima svog predstavnika za "Eurosong" 2015. godine, a onda se Kristina napokon složila sa njim:

"Željko, molim te nemoj tako da govoriš!!! A sad ozbiljno, naravno da ima, kao što i X Factor ima potencijalnog pobednika". Umešao se i zvanični profil "X Factor Adria", a cela prepiska nastavljena je vrlo šaljivo i druželjubivo, što se do sada nije moglo očekivati kada su Željko i Kristina na istom mestu.


Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>