Region

Svet

Farma 5: Svađa se nastavlja! Ivan je vodonoša, a Boris drvoseča?! (Video)

Boris Stamenković i Ivan Marinković posvađali su se pre nekoliko dana na Farmi, kada je Ivan odbijao da razgovara sa manekenom, koji mu je rekao da je "glup kao noga i najmanje inteligentan među svim farmerima".

Farma 5: Svađa se nastavlja! Ivan je vodonoša, a Boris drvoseča?! (Video)Farma 5: Boris u žestokoj svađi sa Ivanom - Glup si kao noga! Najmanje si inteligentan ovde!
Tokom igre suđenja koja je sinoć održana na Farmi, upravo je ova svađa bila jedna od tema, kao i izjava Borisa Stamenkovića da je Ivan glup, pa je maneken obećao da će pokazati koliko je načitan, pametan, elokventan... Ipak, kada je ustao počeo je da muca i nije se baš najbolje snašao, a onda su ostali počeli da komentarišu pa je Marinković rekao Slobodanu da obrazovanje i inteligencija nisu ista stvar.

Stamenković je kako bi uvredio Ivana rekao da je on vodonoša, jer ženama često donosi vodu, a Ivan mu je uzvratio na isti način, rekavši da je on onda drvoseča. Kasnije je i Jelena Golubović objašnjavala Borisu da postoji razlika između obrazovanja i inteligencije, pa mu je naglasila da je naučno dokazano kako glup čovek može da nauči da govori čak pet jezika.Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>