Region

Svet

Farma 5: Alternativna medicina Jelene Golubović - Da izlečiš glavobolju, stavi ruke na muški polni organ!

Jelena Golubović detaljno je objašnjavala Ivanu Marinkoviću narodni lek za glavobolju: dovoljno je staviti ruke na partnerov penis, i seksualna energija će odraditi svoje.

Farma 5: Alternativna medicina Jelene Golubović - Da izlečiš glavobolju, stavi ruke na muški polni organ!



Seksualna energija je najbolji i najpouzdaniji narodni lek, tvrdi Jelena Golubović. Ona je čitavu proceduru za lečenje glavobolje objasnila Ivanu Marinkoviću.

"Kada ženu boli glava, ona treba da stavi ruke na muški polni organ, a on da svoje ruke stavi na sedmu čakru", kazala je Golubovićeva. Ivan se smejao, a ona ga je ubeđivala da sve potiče od seksualne energije.

Ipak, na kraju ga je razočarala, jer je rekla da taj lek deluje samo kada postoje prave, ljubavne emocije između muškarca i žene, u suprotnom nema delotvornosti!

Onda se Ivan našalio da bi njih dvoje mogli da se smuvaju, zbog publike, jer to očito deluje na glasače, pa bi duže ostali u rijalitiju. Ona je to oštro odbila, a onda mu je prošaptala da ako želi da napravi Saru Trajanović ljubomornom, može da mu izađe u susret, ali samo tako što će ga povremeno zagrliti.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>