Region

Svet

Stanija Dobrojević: Teško mi je nakon raskida sa Filipom! Vraćam se u Ameriku! (Foto)

Stanija Dobrojević rešila je da se oglasi povodom raskida veze sa Filipom Panajotovićem, te kazala da je sa manekenom definitivno raskinula, i da se na proleće vraća u Ameriku.

Stanija Dobrojević: Teško mi je nakon raskida sa Filipom! Vraćam se u Ameriku! (Foto)



Najpoznatija srpska starleta Stanija Dobrojević gostovala je danas u emisiji "Priča se, piše se", i potvrdila da je došao kraj ljubavi između nje i Filipa Panajotovića. Ona je kazala i da ju je Filip razočarao pojedinim svojim postupcima, pre svega time što je, uprkos njihovom dogovoru, vest o raskidu preneo medijima.

Stanija Dobrojević nakon raskida: Moja i Filipova veza nije bila laž, iskreno smo se voleli! (Foto)
Ona je takođe opovrgla glasine da je prekid njihove veze samo marketinški trik. "Teško je kad se dvoje ljudi rastavi, ili posvađaju, a mediji odmah nagrnu, ne možeš ništa da sakriješ. Ne znam zašto svi misle da je ovo trik", rekla je Stanija, i dodala da je vezu sa Filipom htela da sačuva samo za sebe, upravo zbog toga što je na Farmi, gde su se i zaljubili jedno u drugo, sve bilo otvoreno.

"Filip me je razočarao, jer je sve otkrio medijima, iako smo se dogovorili da to ostane među nama", rekla je Stanija i dodala da je njen bivši dečko time izgubio njeno poverenje.

U jednom momentu voditeljka je Staniji pustila snimak iz prošle sezone rijalitija "Farma", koji pokazuje nju i Filipa u žaru svađe. Isti je starleta prokomentarisala rečima da se sada oseća mnogo gore. "Mnogo toga sam iznela na svojim leđima", kazala je Stanija i dodala da više nije ona klinka koja želi da bude poznata. "Sada bih da gradim i živim svoj život", rekla je.



Filip Panajotović moli Staniju za oproštaj: Boriću se za našu ljubav!
Ipak, da Filip Panajotović nije tako lako prihvatio raskid, te da ne može da prežali atraktivnu Staniju, pokazuje i to što je on očito pomno pratio njeno gostovanje u emisiji, a čak se i oglasio! "Kakve laži, ja ne verujem šta priča, majke mi", napisao je povređeni Filip na Tviteru, a to je voditeljka i pročitala Staniji, na šta mu je ona lakonski odgovorila: "Uozbilji se, molim te". Potom je Stanija konstatovala da ju je Filip upravo zbog toga i razočarao. "Sve iznosi u javnost, a ja želim da dostojanstveno izađem iz ove veze", zaključila je ona.

Naposletku, Plejboj zečica je kazala da će o Filipu govoriti samo najlepše, da joj je trenutno jako teško, i da zbog toga moli sve ljude da joj se ne mešaju u privatni život, jer želi sama da rešava svoje probleme. Takođe, ona je rekla i da se na proleće definitivno vraća u Ameriku.

"Želim da izađem na ulicu u pidžami ako treba, i da me niko ne gleda, ne procenjuje... čim uzmem diplomu, vraćam se u Ameriku", rekla je Stanija Dobrojević.

Autor: T.I.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>