Region

Svet

Nada Topčagić i njeno neobuzdano poprsje: Korset premali za bujne grudi!

Nada Topčagić se na snimanju novogodišnjeg programa pojavila u uskom, poluprovidnom korsetu, koji očito nije bio dovoljno velik da "obuzda" njeno poprsje, te su ostali gosti imali šta i da vide!

Nada Topčagić i njeno neobuzdano poprsje: Korset premali za bujne grudi!



Folk pevačica Nada Topčagić je za novogodišnji program na TV Skaj Plus ponela izuzetno provokativnu odevnu kombinaciju. Ona je obukla poluprovidni korset, koji joj je očigledno u grudima bio za par brojeva manji, te je pevačicino poprsje prosto "bežalo" iz grudnjaka!

Vesna Zmijanac: Nikada neću nositi grudnjak, zašto bih?
Ostali gosti, pre svega muški, sigurno su se naslađivali prizorom koji im je uvek vesela Nada priredila omaškom. Ili je, naprosto, pevačica sledila primer koleginice Vesne Zmijanac, koja je takođe ispromovisala svoje grudi pojavivši se nedavno pred fotoreporterima u poluprovidnoj haljini bez brushaltera.

Inače, na snimanju su, osim Nade, bili i Milica Pavlović, Jadranka Barjaktarović, Jašar Ahmedovski, Željko Vasić, Daria Stanojević i mnogi drugi, a građanima Srbije je sve najlepše u 2014. godini poželeo i ministar građevinarstva Velimir Velja Ilić.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Kurir/Dragan Kadić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>