Najnovije vesti

Farma 5: Marko Vukotić zabrinut! Plaši se da ga je devojka ostavila!

Farmeri vole da se zezaju na račun navodnih simpatija između Romane i Marka Vukotića, te se i crnogorski maneken zamislio, pa zabrinuo da će ga devojka možda zbog toga i ostaviti.

Farma 5: Marko Vukotić zabrinut! Plaši se da ga je devojka ostavila!Zorica Marković je u opuštenoj atmosferi među okupljenim farmerima upitala Žareta Berbera da li bi mogao da zamisli Romanu i Marka u braku. To je kod Romane izazvalo smeh, a Marko je kazao da on ima devojku napolju, ali izrazio i zabrinutost da bi mogla da ga ostavi. Na to se Zorica našalila, pa rekla Marku da na devojku više ne računa!

Marko je prihvatio šalu, te je poručio svojoj devojci napolju da kaže svom ljubavniku da je dobro čuva, a "šlag na tortu" opet je dodala Zorica Marković rečima da "ako je zauzet, nije oduzet", te su se svi nasmejali.

Kasnije se Marko u razgovoru sa Markovićevom opet podsetio momenta kada ga je Romana u igri poljubila, pa su njih dvoje u šali (ili zbilji?) zaključili da ne bi bilo loše da se Romana i on povežu, jer bi to bilo zanimljivo publici.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Izvor: Svet Plus

Komentari

Lekar Jelene Đoković porađao i Anđelinu Džoli!

Lekar Jelene Đoković porađao i Anđelinu Džoli!

Jelena Đoković porodila se u klinici "Lenval", najvećoj u Nici, gde su se pre nje porodile Sandra Meljničenko i Anđelina Džoli. Noletovu ženu porodio je čak isti lekar koji je radio na porođaju Sandre i Anđeline, a samo noć u toj klinici košta 6.000 evra.

Tekstualna vest24. oktobar 2014

Region

Svet