Region

Svet

Farma 5: Opet čarke između Zorice Marković i Jelene Jovanović! Zorica - Idi, popij lekove!

Još otkad su farmeri zbog Edina i Jelene Jovanović "zaradili" Paklenu nedelju, Zorica Marković ne skriva da ima pik na njih dvoje, a ni oni nisu ostali nemi, te sve češće uzvraćaju folkerki, što ogovaranjem, što direktnim rečima.

Farma 5: Opet čarke između Zorice Marković i Jelene Jovanović! Zorica - Idi, popij lekove!



Farma 5: Edin i Jelena Jovanović opleli po Zorici - Ona je aljkava, pokvarena i zla! (Video)
Sinoć se na imanju u Lisoviću igrala Igra istine. Zorica Marković odgovarala je na pitanje koje se ticalo njenog ogovaranja Žareta Berbera, te se folkerka detaljno unela u priču i objašnjavanje. Tokom njene tirade, Jelena Jovanović nije mogla da se suzdrži, te je pevušila pesmu "Lažem sebe da mogu bez tebe". Naravno, to je Zorica protumačila kao direktnu provokaciju na njen račun.

Ona je oštro rekla Jeleni da prestane sa pevanjem dok ona priča, a ova joj je odgovorila da joj ne pada na pamet da to učini. "Idi popij lekove da se malo smiriš", iznervirano joj je odgovorila Zorica Marković, na šta joj je mlađa koleginica kazala da je bolje da ona ne govori kada je o lekovima reč.

Kasnije, Zorica je nastavila da ogovara Jelenu i Edina, i to sa Ivanom Marinkovićem, a bivši muž Goce Tržan zaključio je da Edin Škorić definitivno ima taktiku, i da ono što prikazuje na Farmi, kako ostalim učesnicima tako i publici, nije njegovo pravo lice.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>