Region

Svet

Region

Marija Petronijević i Vlada Mandić obnovili vezu na jedinstven način: Šta to radi Marija?! (Foto)

Glumica Marija Petronijević i bivši rukometaš Vlada Mandić pokazali su da su ponovo zajedno, i to na vrlo specifičan način. Većina parova svoju ljubav iskazuje zagrljajima, poljupcima i nežnim pogledima, ali se ovaj par odlučio na malo drugačije poze.

Marija Petronijević i Vlada Mandić obnovili vezu na jedinstven način: Šta to radi Marija?! (Foto)



Naime, paparaco je uhvatio Mariju u vrlo nezgodnoj poziciji, s obzirom da se glumica poprilično približila Vladinom međunožju, ali je razlog za ovakav pogled još uvek nepoznat.



Marija i Vlada su se poput srećnog para pojavili na snimanju novogodišnjeg programa Televizije "Skaj plus", a glumica se sa osmehom na licu sve vreme uvijala oko svog izabranika. Njih dvoje su se sve vreme smeškali i šaputali, pa je bilo svima jasno da ponovo uživaju u ljubavi, kao i da kratka razdvojenost nije uništila varnice između njih.

I dok smo blagonaklono gledali na njihova šaputanja, nismo mogli da ne primetimo situaciju u kojoj se Marijina glava našla blizu Vladinih nogu, dok su joj oči uprte ni manje ni više, nego u njegovo međunožje. Zato nam ne preostaje ništa drugo nego da se zapitamo šta li je to Petronijevićeva u tom trenutku radila.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Rajko Ristić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>