Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković napala Jelenu Golubović! Novi kraj njihovog prijateljstva?!

Jelena Golubović i Zorica Marković ponovo su ušle u svađu, a ovog puta pevačica je bila kivna na rediteljku zbog njenih izjava sa kojima se Zorica ne slaže.

Farma 5: Zorica Marković napala Jelenu Golubović! Novi kraj njihovog prijateljstva?!Sve je počelo time što je Zorica rekla Golubovićevoj: "Produkcija ima pametnija posla od tebe", što je uvredilo rediteljku i tu uvredu je uporedila sa pitanjem: "Ko si ti?!". Onda je Zorica počela da objašnjava da to nije rekla, a rasprava se vodila nekoliko minuta.

Jelena je po prvi put mirno slušala šta joj Zorica priča, a pevačica je vikala na nju uz obrazloženje da joj je sve vreme prijatelj, ali ju je Jelena sada razočarala. "Nemoj da nišaniš tim prstom na mene! To možeš mami tvojoj, a ne meni. Tako možeš sa drugima da se ponašaš, a sa mnom si završila za sva vremena! Bila sam ti prijatelj sve vreme, branila te od svih. Juče sam pričala sa tobom jer sam videla da ti je teško, saslušala sam te, a na kraju mi ti stavljaš u usta reči koje nisam rekla!", vikala je Zorica vidno iznervirana, ali se Golubovićeva na kraju povukla.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>