Region

Svet

Rada Manojlović i Milan Stanković se napokon sreli!

Nekadašnji par sa estrade Milan Stanković i Rada Manojlović nekoliko puta su se u javnosti našli na istom mestu, ali su propustili da se pozdrave što je pokrenulo niz spekulacija da nisu u najboljim odnosima.

Rada Manojlović i Milan Stanković se napokon sreli!



Milan Stanković: Rada i ja smo prijatelji, ljubav se ne juri
Međutim, nedavno su se Rada Manojlović i Milan Stanković sreli na snimanju novogodišnjeg programa televizije "Sky plus" i po prvi put se pozdravili pred svima. Tako su Rada i Milan otklonili sve razloge za nagađanja da se izbegavaju na događajima na kojima se oboje pojavljuju.

Rada je prišla stolu za kojim je sedeo Milan Stanković, a on kao da je jedva dočekao odmah je ustao i pozdravio pevačicu i ceo susret protekao je u prijateljstkoj atmosferi.

Premijera: Vrela Nikolija Jovanović u zagrljaju Milana Stankovića! Pogledajte novi spot! (Foto+Video)
Zanimljivo je da je Milan došao u društvu Nikolije Jovanović sa kojom ga svi spajaju, s obzirom na to da su nerazdvojni otkada je Milan raskinuo sa Radom. Podsećanja radi, njih dvoje su bili u vezi od leta 2008, da bi početkom ove godine odjeknula vest o raskidu, a Nikolija Jovanović ugostila je pevača u svom novom spotu za pesmu "Nikolija" gde se njih dvoje nalaze zajedno u klubu i igraju pripijeno jedno uz drugo.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Z. Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>