Region

Svet

X Factor Adria: Audicije su završene, sledeće nedelje počinje prava borba! (Foto+Video)

Audicije su završene i došlo je vreme da se u takmičenju "X Factor Adria" takmičari podele u timove i dobiju svoje mentore, članove žirija Željka Joksimovića, Kristinu Kovač, Eminu Jahović i Kikija Lesendrića.

X Factor Adria: Audicije su završene, sledeće nedelje počinje prava borba! (Foto+Video)



X Factor Adria: Publika postaje peti član žirija!
Kao peti član žirija večeras se uključila i publika koja je svojim glasovima odlučivala koji će takmičar pripasti kom mentoru i na taj način dala svoj doprinos takmičenju X Factor Adria. Svi takmičari koji su prošli dalje podeljeni su u četiri tima.



Prema pravilima koja su predstavljena još na početku takmičenja, takmičari se dele u četiri ekipi gde se u jednoj nalaze devojke do 27 godina, u drugoj muškarci ovog uzrasta, u trećem timu su takmičari koji su se predstavili kao duet ili grupa, a u četvrtoj svi takmičari stariji od 27 godina. Ipak, produkcija je odlučila da malo "začini" ovaj šou i publici prepustila da odluči ko će se naći u čijem timu.



X Factor Adria: Trinaestogodišnja Ilma raspametila žiri! (Foto+Video)
Večeras su publici predstavljeni najupečatljiviji nastupi takmičara koji su prošli dalje, ali i onih koji su nasmejali žiri, publiku i gledaoce, ali nisu uspeli da se plasiraju u dalje takmičenje. Svi su se još jednom podsetili dečka iz centra Beograda koji je "isti Zdravo Čolić", kao i Ilme Karahmet koja je imala neverovatan nastup još u prvoj epizodi "X Factora", ali i onih pevača koji nisu baš oduševili žiri, kao na primer "ukrajinska veštica".

Gledaoci su se još jednom prisetili fantastičnog nastupa Daniela Kajmakoskog, Maida Hećimovića,Tamare Milanović i mnogih drugih upečatljivih takmičara.



Nakon što je završeno specijalno izdanje "X Factora Adria" takmičari su krenuli u "Butkamp" u kome će se naći svi takmičari koji su dobili tri ili četiri "da" od strane žirija. U daljem takmičenju ostaće samo 24 takmičara, a sledeće nedelje videćemo kako će se snaći podeljeni u timove. Sada će dobiti pesme koje treba da izvedu za razliku od pet audicijskih emisija u kojima su sami birali šta će predstaviti žiriju.



Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>