Region

Svet

Farma 5: Suzana Perović održala Sari lekciju - Svi ti se smeju, samo histerišeš! Ovo nije Sara koju ja poznajem!

Sara Trajanović prekinula je igru "Masne fote" koju su na Farmi počeli svi učesnici ne bi li postali interesantni i otarasili se "Paklene nedelje", a onda je manenka bila napadnuta od strane Romane i Suzane.

Farma 5: Suzana Perović održala Sari lekciju - Svi ti se smeju, samo histerišeš! Ovo nije Sara koju ja poznajem!



Romana je ustala i pitala Saru: "Da li si ti krštena? I šta se sa tobom dešava danas?!", a Sara joj je kratko odgovorila sa: "Krštena sam! Ja sa tobom ne razgovaram!", njih dve su se prepucavale nekoliko minuta, da bi se onda Romaninom mišljenju da se Sara svima popela na glavu pridružila i Suzana Perović.

Prvo je Suzana pred svima napala Saru zbog konstantne histerije i nadglašavanja ostalih farmera da bi joj kasnije prišla i u sobi. Sara je ležala na krevetu, a Suzana joj je "čitala bukvicu". "Ovo nije ona Sara od pre mesec dana, ovo nisi ti. Postavi ih sve da sednu i da ti kažu svoje mišljenje i svako ko ti kaže da si dobra, Saro taj ti nije prijatelj!". Dok je Suzana pričala Sara je samo nemo gledala u nju i slušala da bi voditeljka onda dodala i to da se pre mesec dana konstantno pričalo o nekom drugom, a sada o Sari i da bi trebalo da razmisli o tome.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>