Svet

Region

Pedeset nijansi - Siva: Počelo snimanje, ekipi se pridružila i Rita Ora

Britanska pevačica Rita Ora pridružila se glumačkoj ekipi u filmu "Pedeset nijansi - Siva" čije je snimanje počelo, a ona će igrati Miju Grej, usvojenu mlađu sestru milijardera Kristijana Greja.

Pedeset nijansi - Siva: Počelo snimanje, ekipi se pridružila i Rita OraRita Ora, rođena u Albaniji, pridružiće se tako Džejmiju Dornanu koji igra zavodljivog milijardera sa tajnim seksualnim fetišom i Dakoti Džonson koja tgumači stidljivu studentkinju Anastaziju Stil koja ulazi u strasnu vezu sa Grejom. Ovo će biti treća filmska uloga za Oru koja je igrala u britanskom filmu "Spivs" 2004. i imala kameo ulogu u šestom delu "Paklenih ulica". Pevačica bi na proleće 2014. trebalo da objavi svoj novi album za Džej Zijevu kuću "Roc Nation".

Erotska trilogija "Pedeset nijansi" prodata je u preko 90 miliona kopija širom sveta i postala je kulturni fenomen pokrenuvši tako lavinu erotskih ljubića ali i parodija. Britanska rediteljka Sem Telor Džons režiraće film koji u bioskope stiže za Dan zaljubljenih 2015. Snimanje filma počelo je proteklog vikenda u Vankuveru a kako prenose mediji, film će imati dve verzije - jednu seksualno eksplicitnu za najzagriženije obožavaoce i drugu, "umiveniju", za bioskopsko prikazivanje.

Britanski glumac Čarli Hanam, poznat po ulogama u filmu "Bitka za Pacifik" i seriji "Sinovi anarhije" prvobitno je bio izabran za ulogu Greja ali je odustao zbog gustog rasporeda i, kako se veruje, pritiska fanova kojima on nije odgovarao za ulogu namučenog milijardera naklonjenog sado-mazo seksu.

Autor: M.P.
Izvor: Tanjug
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>