Region

Svet

Farma 5: Boris u žestokoj svađi sa Ivanom - Glup si kao noga! Najmanje si inteligentan ovde!

Boris Stamenković pokušao je da nađe nekoga ko će ga zameniti u štali i ko će hteti da muze kravu, a dok se pregovaralo došlo je do ozbiljne svađe između njega i Ivana Marinkovića.

Farma 5: Boris u žestokoj svađi sa Ivanom - Glup si kao noga! Najmanje si inteligentan ovde!



Farma 5: Opšta svađa! Sara i Ivan protiv Katarine i Borisa! (Video)
Prvo je Boris nagovarao Saru Trajanović da ona pređe u štalu, ali je ona rekla da je to ne interesuje i da ima pametnija posla, kao i da joj ne pada na pamet da sada posle tri meseca na Farmi uči kako se muze krava. Sara se pravdala time da neće da maltretira kravu i da je bolje da se o njoj brine neko ko već ume da je muze. Umešao se i Ivan Marinković koji je, naravno, branio Saru, a na kraju je toliko izludeo Borisa svojim komentarima da je došlo do rasprave.

Ivan i Boris su se prepucavali, a dok je maneken pričao Ivan mu je okretao leđa i odlazio pa ga je Boris pratio po trpezariji. Onda je rekao da ne razgovara sa ljudima kao što je on i da neće da nastavi raspravu, a onda je i Boris počeo da viče što se do sada retko dešavalo na Farmi. "Uživaj u svom boravku na Farmi, idi i lezi i nemoj ništa da radiš! Nemoj slučajno da uzmeš testeru, odseći ćeš sebi prst! Nemoj ni za šta da se uhvatiš! Glup si kao noga! Jedan si od najmanje inteligentnih ljudi na celoj Farmi!". U jednom trenutku je Sara podržala Ivana, a onda je Katarina Grujić nju napala da bi se cela rasprava pretvorila u opšti haos pa su se njih dve svađale sa jedne strane i Boris i Ivan sa druge.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>