Region

Svet

Vesna Zmijanac: Nikada neću nositi grudnjak, zašto bih?

Vesna Zmijanac nedavno se pojavila na snimanju jednog novogodišnjeg programa, a njena haljina našla se "pod lupom" kao i njene grudi na koje je ponosna. Pevačica se našla u žiži javnosti zbog providne haljine, ali ne planira da promeni stajling.

Vesna Zmijanac: Nikada neću nositi grudnjak, zašto bih?



"Ta providna haljina o kojoj svi toliko pričaju je samo jedna prosečna haljina koju mi je poklonio moj Željko. Ništa tu nije bilo planski", kaže Vesna Zmijanac komentarišući to što se zbog slobodnije odevne kombinacije našla na naslovnim stranama.

"Pozirala sam fotografima, blic je probio kroz haljinu i ocrtale su mi se grudi. Grudnjak nikada nisam nosila, niti ću. Zašto bih", kaže za "Blic" legendarna pevačica, koja ima 56 godina.

Ona se ovih dana našla u žiži interesovanja, kako zbog obnaženih grudi, tako zbog navodnog raskida sa verenikom. Međutim, kaže da je i dalje srećna i zaljubljena, ali i da obožava svoje telo. Na konstataciju da i dalje ume da napravi skandal kao u vreme kada je harala estradom, Vesna kaže:

"Da hoću, ja bih svaki dan bila na naslovnoj strani! Svaki dan bih vam davala materijal, ali neću. Nisam ja pokazala grudi, takva je bila haljina".

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Zoran Ilić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>