Ostalo

Sme�no

Zmaj Šmaug iz Hobita leti sa novozelandskim Boingom (Video)

Novozelandska avio-kompanija "Air New Zeland" ukrasila je svoj Boing 777-300 velikom slikom zmaja Šmauga u čast premijere drugog dela filmske trilogije "Hobit".

Zmaj Šmaug iz Hobita leti sa novozelandskim Boingom (Video)



Slika zmaja se prostire na čak 54 metara sa obe strane Boinga, a ovaj "ukrašeni" avion sleteo je juče u Los Anđeles povodom sinoćne premijere filma "Hobit: Šmaugova pustošenja". Fanovi u ovom nastavku prvi put imaju priliku da vide celog zmaja, budući da je u prvom delu trilogije prikazano samo njegovo oko.

Uskoro u bioskopima nova 3D avantura - Hobit: Šmaugova pustošenja! (Foto+Video)
Filmska trilogija snimana je u fantastičnim predelima Novog Zelanda, a ovo nije prvi put da je pomenuta avio-kompanija uradila ovako nešto u čast premijernog prikazivanja filma. Zbog neverovatne popularnosti koju su dostigli "Hobit" i trilogija "Gospodar prstenova" režisera Pitera Džeksona, Air New Zeland koristi ovaj trenutak i za promociju zemlje i poboljšanje turizma.



Iz kompanije su saopštili da će dekal na Boingu ostati sve do trećeg, ujedno i poslednjeg dela "Hobita" po istoimenom romanu Dž.R.R. Tolkina, pretpostavlja se još najmanje godinu dana.



Avanturistički film "Hobit: Šmaugova pustošenja 3D" distributerske kuće Tuck Vision u naše bioskope stiže u četvrtak, 12. decembra.

Autor: B.B.
Foto: Screenshot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>