Region

Svet

Dragana Mirković: Vesna Trivalić se oduševila mojom glumom!

Dragana Mirković učestvovala je u snimanju novogodišjeg šou programa "Šou za sva vremena", a okružena najvećim glumačkim imenima, oprobala se i kao glumica, te dobila najveće pohvale.

Dragana Mirković: Vesna Trivalić se oduševila mojom glumom!



Premijerno: Još jedan novi spot Dragane Mirković! Duet sa Hankom Paldum - Kad nas vide zagrljene! (Video)
Folk diva Dragana Mirković se u novogodišnjem programu "Šou za sva vremena", koji će biti emitovan na RTS-u, oprobala i kao glumica. Naime, emisija čiji će voditelj biti Nikola Kojo, koncipiran je tako da nas podseti na emisijie iz zlatnog doba televizije, u periodu od 1958. do 1989. godine. U jednom segmentu šoua Dragana Mirković, ali i ostali gosti, imaju manje uloge a, kako pevačica kaže, pamtiće to celog života, jer je imala priliku da glumi sa Vesnom Trivalić.

"Imala sam tu čast da se u jednom od skečeva pojavim sa sjajnom Vesnom Trivalić. Ona je bila oduševljena mojim glumačkim sposobnostima i baš me je nahvalila. Ja njenu glumu ne smem ni da komentarišem, jer je ona jedna divna glumica i velika žena", ispričala je Dragana svoje impresije.

PREMIJERA: Pogledajte spot Dragane Mirković - Pustinja osećanja! (Video)
Folk diva bila je oduševljena i glumcem, a u ovom slučaju voditeljem, Nikolom Kojom, ali i ostalim članovima ekipe. "Ceo šou je divan. Sjajno smo se zabavljali na snimanju. Kojo je prosto jednostavan, a tu je bio i Bjela. Utisak na mene je ostavio i Milko Đurovski", kazala je Dragana.

Na pitanje da li će se posle ove emisije odvažiti da opet snima film, Dragana je iskreno odgovorila: "Ma, i onaj jedan mi je bio dovoljan!"

Podsetimo, Dragana je snimila film "Slatko od snova" još davne 1994. godine, i posle toga nije glumila, sve do "Šoua svih vremena".

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>