Region

Svet

Ognjen Amidžić proslavio rođenje sina: Matija liči na mene - još nema veliki nos, ali ima moje grimase! (Foto)

Novopečeni tata Ognjen Amidžić je rođenje svog sina Matije proslavio kako treba: uz muziku, piće i tradicionalno cepanje košulje proveselio se sa najbližim prijateljima i saradnicima.

Ognjen Amidžić proslavio rođenje sina: Matija liči na mene - još nema veliki nos, ali ima moje grimase! (Foto)



Prvo, pa muško: Danijela i Ognjen Amidžić dobili sina!
Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga, manekenka Danijela Dimitrovska, pre četiri dana postali su ponosni roditelji malog Matije, a Ognjen je sinoć taj najznačajniji momenat u njihovom životu i proslavio na jednom beogradskom splavu.

"Još nisam svestan toga da sam postao otac. Najvažnije mi je da su mama i beba dobro. Sin je na porođaju dobio ocenu deset", kaže ponosni tata i dodaje da se Danijela i on sigurno neće zaustaviti na samo jednom detetu. "Nema lepšeg osećaja. Beba je dala smisao mom životu. Voleo bih da imamo petoro dece! Da budem realan - troje, a sigurno dvoje", rekao je on.



"Iskreno sam se nadao da će beba ličiti na mamu, ali mislim da je više na mene. Rano je govoriti da li ima veliki nos. Ima moje grimase. Danijela kaže da sam isti ja. Pubertet je preloman. Nema brkove, ali ima kosicu", našalio se voditelj, i dodao da su njegovi predlozi u vezi sa izborom imena za sina odmah otpali. "Mama je dala ime sinu, a ja ću jednog dana dati drugom detetu i, ako bog da, ćerki. Rano je pričati o tome", kazao je Ognjen.

Na sinoćno Ognjenovo slavlje najpre je pristigla njegova koleginica Aleksandra Jeftanović. Nešto kasnije pojavili su se i Marko Kon u pratnji supruge Milice, Mladen Mijatović, Tamara Paunović i Ana Pendić. Po starom srpskom običaju, košulju novopečenom ocu cepali su svi pri čestitanju.



Proslavi su prisustvovali i Ognjenovi prijatelji iz Šapca. Za dobar štimung bili su zaduženi Ćemo i Ivana Bojanović, a i veseli tata se latio mikrofona. Žurka je potrajala do ranih jutarnjih časova.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>