Region

Svet

Bane Janković: Daljina ne može ugroziti moju i Kaćinu ljubav!

Maneken i voditelj Bane Janković, verenik Katarine Živković, nedavno je prihvatio ponudu da podigne svoju karijeru na viši nivo i postao novo lice tv kviza "Najbrži igrač Srbije", koji se emituje na Pinku.

Bane Janković: Daljina ne može ugroziti moju i Kaćinu ljubav!



Bane Janković se preselio u Mađarsku!
Prelazak na najgledaniju komercijalnu televiziju ostvarenje je Banetovih njegovih snova, a budući da se pomenuta emisija snima u Budimpešti, morao je u potpunosti da promeni način života. Bane (30) sada živi na relaciji između Beograda i mađarske prestonice, što mu izuzetno prija, a razdvojenost od verenice Katarine Živković, prema njegovim rečima, ne može ugroziti njihovu ljubav. Od početka veze jedno drugome su najveća podrška i nikada se nisu međusobno sputavali jer su oboje puni ambicija i želje za uspehom.

"Kada mi je posao ponuđen, nisam bio u dilemi da li da ga prihvatim jer je to odlična prilika za moju karijeru na televiziji. Od početka sam znao da ću morati da živim na dve adrese i da ću dobar deo meseca biti razdvojen od Katarine. Međutim, to ne smatramo problemom jer takve stvari nikada nisu bile prepreka u našoj vezi. Podrazumeva se da mi nedostaje kada nismo zajedno, ali se zato svakodnevno čujemo i na taj način donekle nadoknadimo razdvojenost", tvrdi Janković koga verenica još uvek nije imala priliku da poseti u Budimpešti.

Autor: B.B.
Izvor: Svet
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>