Region

Svet

Farma 5: Kad žene ogovaraju - Marijana zna da se dopada Edinu, a Jeleni se sviđa Marko Vukotić?! (Video)

Simonida, Zorica i Romana vodile su prave "ženske priče"... odnosno ogovarale druge farmerke! Na dnevnom redu bile su Marijana i Jelena Golubović!

Farma 5: Kad žene ogovaraju - Marijana zna da se dopada Edinu, a Jeleni se sviđa Marko Vukotić?! (Video)Romana, Simonida i Zorica okupile su se kako bi razmenile koju reč o drugim farmerkama. Najpre su se dohvatile Jelene Golubović, te su konstatovale da je rediteljka ljubomorna kad god nije u centru pažnje. Onda su zaključile da je i posesivna, pa je tako navodno poludela kada je videla da Zorica sedi sa Suzanom, sa kojom je ona u lošim donosima.

Potom su prešle na Marijanu. Simonida je rekla da je nervira to što joj manekenka dođe da je pita za mišljenje, pa onda nastavi da priča "svoju neku sasvim šesnaestu stvar". "Marijana me koristi... kao, da ja kažem svoje mišljenje, a onda mi tu nešto tupi kao da je devica Marija... pa 25 puta ponavlja kako je ona nevina", požalila se Simonida.

Naposletku, ova trojka je došla do zaključka da se Jeleni dopada Marko Vukotić! Samo, nije najjasnije da li su mislile na Jelenu Jovanović ili Golubović?! "Ona je zaljubljena u Marka... Jelena", kazala je Zorica, a Romana se složila, pa su zajedno konstatovale da zbog toga u poslednje vreme hoće da se približi Marijani. "A ona, Marijana, mi je došla u wc, prevrnula okicama i rekla - Znam ja da se dopadam Edinu", završnu reč dala je Zorica Marković.Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>