Region

Svet

Nikolina Pišek u strahu: Ubili joj psa, a brata ozledili!

Voditeljka Nikolina Pišek pretrpela je veliki šok kada je doznala da su psi njenog komšije napali njenog mlađeg brata Domagoja i njihova dva ljubimca, koker španijele Majka i starijeg Tajsona, koji je nakon incidenta podlegao ozledama.

Nikolina Pišek u strahu: Ubili joj psa, a brata ozledili!



"Na livadi iza zgrade u kojoj nam žive roditelji zaskočila su ih komšijina tri psa. Bratu su pocepali odeću i srušili ga na pod. Lupio je glavom u beton. Mom Tajsonu smrskali su sedam rebara, zubima probili plućno krilo, imao je napuknut pršljen i teške ugrizne rane", rekla je Nikolina Pišek za 24sata.hr.

Nikolina Ristović: Suprug Vidoje me pazi kao kraljicu, ne da mi da radim po kući!
Nakon krvavog incidenta u novozagrebačkom naselju Travno, Nikolinin mlađi brat Domagoj u petak je završio u bolnici gde mu je ustanovljen potres mozga, dok su psiće odveli na Veterinarski fakultet. Stariji Tajson ostao je na odeljenju intenzivnej nege, gde je juče ujutro podlegao zadobijenim ranama, dok je drugi mlađi ljubimac, Majk, prošao bolje. Oporavlja se kod kuće, ali je i dalje u šoku.

U vreme napada Nikolina je boravila u Beogradu, ali je čim je saznala šta se dogodio krenula u Zagreb. Slučaj je prijavila policiji, a kako je objasnila, vlasnici nemačkih ovčara su njene komšije. "Drže ih u garaži ili jednoj od autoprikolica, gde psi znaju biti ceo dan, leti i zimi. Kraj već desetak godina živi u strahu od njih. Nasrću na garažna vrata, već su napadali druge ljubimce, a jedan se pre nekoliko meseci zaleteo na moju majku", kaže neutešna Nikolina.

Autor: B.B.
Izvor: 24sata.hr
Foto: Bruno Zlomislić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>