Svet

Region

Šeron Stoun provokativnim dekolteom poručila da ne odustaje od statusa seks bombe! (Foto)

Ona možda ima 55 godina, ali osnovni zakoni fizike još uvek ne rade protiv Šeron Stoun! Slavna glumica se na filmskom festivalu pojavila u izazovnoj haljini, te jasno stavila do znanja da još dugo ne namerava da odustane od statusa seks bombe.

Šeron Stoun provokativnim dekolteom poručila da ne odustaje od statusa seks bombe! (Foto)



Holivudska zvezda Šeron Stoun pojavila se na ceremoniji otvaranja Internacionalnog filmskog festivala u Marakešu, i prošetala dugu, izazovnu crnu haljinu sa dubokim dekolteom, koji je otkrivao i više no što smo se nadali. Njeno i dalje čvrsto poprsje bežalo je iz oskudnog gornjeg dela elegantne haljine,  te potvrdilo da je zvezda "Niskih strasti" i dalje jedna od najseksepilnijih poslanica sedme umetnosti.



Šeron je u Maroko doputovala i kako bi na pomenutom festivalu primila nagradu za životno delo, a istu joj je lično uručio režiser Martin Skorseze, koji je inače i ovogodišnji predsedavajući filmskog festivala u Marakešu.

Martin i Šeron podsetili su se starih dana, tačnije 1995. godine, kada je glumica tumačila ulogu Džindžer u Skorsezeovom filmu "Kazino", za koju je bila i nominovana za Oskara. "Šeron je brilijantna, ekstremno talentovana, neustrašiva, šarmantna, zabavna i apsolutno divlja, i ona je prava zvezda. Kada ona uđe u prostoriju, energija se naprosto promeni", najavio je Skorseze slavnu Šeron. A i ona mu je uzvratila pohvalnim rečima: "Postoje samo dve reči koje bi me naterale da sa svoje troje dece sednem na avion iz Indije za Maroko - Martin Skorseze!"



"Zahvalna sam i počastvovana da budem ovde i primim ovu nagradu", kazala je Šeron, dok je gledalište u svečanoj sali bilo više fokusirano na dekolte, no na reči glumice koja i dalje važi za jednu od najseksepilnijih, ali i najinteligentnijih holivudskih zvezda.

Autor: T.I.
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>