Region

Svet

Nikolija Jovanović brani Vesnu Zmijanac: Moja mama je bolja riba od Merilin Monro! (Foto)

I dok je veći deo nacije bio poprilično iznenađen, ćerka Vesne Zmijanac Nikolija Jovanović ne vidi ništa loše u tome što je njena majka na snimanje novogodišnjeg programa došla u providnoj bluzi, bez ičega ispod.

Nikolija Jovanović brani Vesnu Zmijanac: Moja mama je bolja riba od Merilin Monro! (Foto)



Premijera: Vrela Nikolija Jovanović u zagrljaju Milana Stankovića! Pogledajte novi spot! (Foto+Video)
Nikolija koja je nedavno predstavila svoj novi spot u kojem je u polunagom izdanju u zagrljaju Milana Stankovića, na snimanju novogodišnjeg programa "DM sat" televizije osvrnula se na provokativnu toaletu svoje majke Vesne, i rekla da njena majka i te kako još uvek ima šta da pokaže iako ima 56 godina.

"Moja mama odlično izgleda. Bolja je riba i od Merilin Monro. To sam shvatila još kad sam htela da se tetoviram. Prvo sam u glavi imala legendarnu MM, a onda sam shvatila da je moja majka bolja od nje i istetovirala sam nju. Mama i ja ne pričamo o poslu i scenskim nastupima, a ni o garderobi. Samo bi falilo da idemo po kući i još to komentarišemo", rekla je Nikolija koja je konstantno pod budnim okom medija, a do sada su je, između ostalih, spajali sa suprugom Ane Kokić, vaterpolistom Nikolom Rađenom i pevačem Milanom Stankovićem.



Vesna Zmijanac i Nikolija Jovanović: Mama i ćerka lepe i bez šminke
"Ma, zaljubljena sam u Milana! Šalim se, naravno, mi smo samo prijatelji. Retko pričam o privatnom životu, ali konkretno me je najviše pogodila priča vezana za Rađena. S Anom se inače ne poznajem, videla sam je jednom u nekom klubu, iz daljine", rekla je Jovanovićeva i na temu svog ljubavnog statusa prokomentarisala sledeće: "Ne komentarišem emotivni status, ali ispunjena sam. Mojoj mami je najvažnije da sam ja zdrava i srećna. Kako moj dečko izgleda, odakle je, koje veroispovesti, moju majku apsolutno ne zanima ako vidi da ja blistam".

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: R. Ristić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>