Svet

Region

Bijonse najtraženija ličnost u 2013. godini (Foto)

Američka pop zvezda, plesačica i glumica Bijonse Nouls najtraženija je ličnost u 2013. godini na internet pretraživaču "Bing". Prošlogodišnja pobednica, rijaliti zvezda Kim Kardašijan, ove godine zauzela je drugo mesto.

Bijonse najtraženija ličnost u 2013. godini (Foto)



Bijonse izbačena iz piramida jer je bahata, glupa i ništa ne razume?!
Titulu "najtraženije ličnosti" Bijonse je osvojila pažljivo osmišljenim povratkom na muzičku scenu posle rođenja ćerkice Blu Ajvi koji uključuje pevanje na inauguraciji američkog predsednika Baraka Obame, svetsku turneju, ali i dokumentarac o svom životu na HBO-u, u koji je uključen njen suprug Džej Zi, kao i njihova ćerka Blu Ajvi.



Kim Kardašijan savetuje kako da napravite savršenu fotografiju! (Video)
Nekrunisana kraljica rijaliti šoua Kim Kardašijan pala na drugo mesto posle velike godine u kojoj je rodila ćerku i verila se sa reperom Kanjeom Vestom.



Na listi pet najtraženijih su i Rijana, Tejlor Svift i Madona dok je prošlogodišnji "broj 2" Džastin Biber sada pao na šesto mesto. Jedini političar u top 10 je Obama na 10. mestu, dok ostatkom liste dominiraju pop zvezde.

Najtraženija priča u prošloj godini su vesti o rođenju deteta princa Vilijama i Kejt Midlton. Fejsbuk je najtraženiji društveni medij, a Netfliks je najtraženiji "striming" sajt, piše Rojters.

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Guliver/Getty Images

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>