Region

Svet

Farma 5: Nova svađa! Suzana - Ivane, samoživ si! Uvek sam te branila, ali sad si se pokazao!

Već se vide posledice toga što su farmeri ostali bez hrane u sklopu Paklene nedljee. Tako, oni se svađaju od ranog jutra!

Farma 5: Nova svađa! Suzana - Ivane, samoživ si! Uvek sam te branila, ali sad si se pokazao!



Da su uslovi na imanju u Lisoviću postali ekstremni, pokazuje i to što su se posvađali čak i Ivan Marinković i Suzana Perović, koji su inače poznati po svom drugarstvu. Kako su ustali, oni su tako upali u raspravu. Suzana je prebacila zbog buke koju neki farmeri prave, pa drugi ne mogu da spavaju, a potom i zbog krave koju niko nije pomuzao, a prozvanim se osetio Ivan Marinković.

Vrlo brzo oni su upali u svađu, te su jedno drugom prebacivali sve i svašta, pa je izgledalo kao da su i zaboravili oko čega su počeli da se prepiru.

Ivan je Suzani prebacio to što ona navodno nikome ne govori šta misli, odnosno ustručava se da prekori bilo koga drugog, već može samo njemu da prigovara. "Ma svi ste vi strašno iskreni! Možeš misliti! A tebi sam rekla šta sam imala da kažem! Ja neću da se tučem sa ljudima kao ti! Ali ti meni skakati po glavi nećeš", gunđala je Suzana, Ivan joj je uzvraćao, pa su prešli u nadvikivanje. "Ja sam te uvek branila, ali sad si se pokazao kakav si", rekla je Suzana, a Ivan je nastavio da viče da ona nikad nikome ništa ne sme da kaže, nego joj je on dežurni krivac, te da mu se skine sa vrata.

"Ma baš si mi ti frajer, frajerčino jedna", ponavljala je iznervirana Suzana, "Ti si samoživ, samo plašiš ljude okolo, pa im onda kažeš "aj ćao"... jel ti jasno, jel ti jasno", ponavljala je Suzana, pa joj je Ivan odbrusio da pripazi malo, jer joj je taj stav previše grub.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>