Region

Svet

Voditelj velikog srca: Ivan Ivanović donirao 100.000 dinara maloj Uni Savić (Foto)

Jedno od zaštitinih lica TV Prva Ivan Ivanović pružio je sjajan primer drugima i pokazao svoju humanu stranu, kada je iz svog džepa donirao pozamašnu sumu novca maloj Uni koja se bori sa najtežim oblikom leukemije.

Voditelj velikog srca: Ivan Ivanović donirao 100.000 dinara maloj Uni Savić (Foto)Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ivan Ivanović sprovodi vaspitne mere! Kaznio Saru zbog njenih fanova!
U osmoj epizodi humanitarnog šou serijala "Tvoje lice zvuči poznato" emitovanoj u subotu, gostujući član žirija glumac Sergej Trifunović iskoristio je svoju poziciju i u obraćanju gledaocima apelovao za pomoć dvogodišnjoj devojčici Uni Savić, kojoj je hitno potrebna transplantacija koštane srži u Milanu.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Trijumfovala Goca Tržan kao Kristina Agilera! (Foto)
Pobednica emisije Goca Tržan koja se sjajno snašla kao Kristina Agilera u naslovnoj numeri hit filma "Burlesque" i svoju nagradu od 1.000 evra dala upravo maloj Uni takođe je podržala Sergeja, a pridružio joj se i humani Ivan Ivanović koji je oboleloj devojčici iz svog džepa donirao 100.000 dinara.Podsetimo, operacija male Une u Italiji košta 180.000 evra, a svaka pomoć je dobrodošla. Pomozimo i spasimo život ovoj devojčici!Autor: B.B.
Foto: Twitter, Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>