Region

Svet

Venčali se Adil Maksutović i ćerka Džeja Ramadanovskog!

Ćerka Džeja Ramadanovskog, Ana, i pevač Adil Maksutović, pre mesec i po dana postali su roditelji, a sada su rešili da svoju zajednicu i ozvaniče, te su se venčali.

Venčali se Adil Maksutović i ćerka Džeja Ramadanovskog!



Pevač Adil Maksutović svoju svadbu sa Džejovom ćerkom Anom najavljivao je još u maju ove godine, ali zbog njene tada rizične trudnoće, venčanje je odloženo. Međutim, rešili su da ipak više ne čekaju "idealno" vreme za svadbu, te su se pre nekoliko dana venčali u opštini.

Duplo slavlje: Džej Ramadanovski postao deda, a Adil Maksutović otac!
Venčanje je bilo u najužem krugu rodbine, kumova i prijatelja. Bili su kod matičara, a nakon toga otišli na ručak. Iako oboje žele da naprave venčanje iz snova, takvu feštu su odložili, jer imaju preče obaveze, otkriva izvor blizak ovom paru.

"Njih dvoje su obavili građansku dužnost koju bračna zajednica nalaže, ali bez pompe i prisustva medija. S obzirom na to da se Ana porodila 14. oktobra, čekali su da prođe četrdeset dana od rođenja njihovog sina prvenca, pa su venčali, upriličivši slavlje samo za najuži krug ljudi", priča dobro obavešten izvor.

"Iako oboje žele da naprave venčanje iz snova, takvu feštu su odložili, jer imaju preče obaveze, a i smatraju da sada nije trenutak. Ipak, Adil i Ana u dogovoru sa roditeljima ispoštovali su običaje, tako da je protokol obavljen", rekao je izvor.

Oglasio se i Anin tata, a od skoro i ponosni deda, Džej Ramadanovski. "Oni su venčanje već obavili, a što se tiče veće žurke i veselja, tu se ne pitam ja, već Adil i Ana", rekao je kratko Džej.

Podsećanja radi, Adil nikada nije želeo da u medijima priča o svom privatnom životu, jer mu je, kako se izjašnjavao, najbitnije da ljudi slušaju njegove pesme.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>