Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ivan Ivanović sprovodi vaspitne mere! Kaznio Saru zbog njenih fanova!

Ivan Ivanović je u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" Sari Jovanović dodelio samo dva poena, uprkos njenom sjajnom nastupu, uz obrazloženje da time želi da pameti nauči njene fanove.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Ivan Ivanović sprovodi vaspitne mere! Kaznio Saru zbog njenih fanova!



Ivan Ivanović - Sara Jovanović je širila noge iznad naših glava! Sarini navijači - Ivane, crkni! (Foto)
U poslednjoj epizodi šoua "Tvoje lice zvuči poznato", Sara Jovanović je sjajnom imitacijom Šakire podigla publiku na noge i oduševila žiri. Ipak, to nije bilo dovoljno Ivanu Ivanoviću koji je rešio da je kazni zbog njenih fanova, te joj je dodelio samo dva poena.

"Mislim da je tvoj nastup bio jedan od najboljih večeras i bio sam potpuno fasciniran načinom na koji si uradila. Dva poena dajem kao poruku tvojim fanovima pošto su mnogo mali, a nisu dobro vaspitani. Da shvate da za svaki bezobrazluk u životu moraju da plate cenu. Ta cena večeras će biti to što su svojim ponašanjem tebi naneli štetu iako ti to nisi zaslužila", rekao je Ivan mladoj pevačici, i poručio "omladincima da vode računa kako razgovaraju sa starijim ljudima od sebe.

Inače, nedavno su Sarini fanovi osuli paljbu po Ivanu Ivanoviću, te su mu na društvenim mrežama upućivali najstrašnije pogrde i psovke. Razlog - njegova kritika upućena Sari na račun njenog odbijanja da u jednoj od prošlih epizoda do kraja iznese imitaciju Majli Sajrus.

Autor: T.I.
Foto: prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>