Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Trijumfovala Goca Tržan kao Kristina Agilera! (Foto)

Još jedna epizoda spektakularnog šoua "Tvoje lice zvuči poznato" upravo je završena, a osim sjajne zabave, smeha i pozitivne energije, donela nam je i pobednika - Gocu Tržan u "koži" Kristine Agilere.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Trijumfovala Goca Tržan kao Kristina Agilera! (Foto)



Inače, upravo je večerašnja pobednica šoua "Tvoje lice zvuči poznato" imala tu čast i da probije led. Goca Tržan je svojom izvedbom Kristine Agilere veče otvorila na najbolji mogući način. Sve je vrcalo od fantastične energije, eksplozivnog nastupa i moćnog glasa, da je i Sergej vrisnuo od oduševljenja. "Ostao sam bez komentara. Digla si letvicu visoko. Ne znam šta će da rade ovi ostali", kazao je glumac.

A večerašnju epizodu šoua "Tvoje lice zvuči poznato" još interesantnijom učinio je gostujući član Sergej Trifunović, koji je svojim duhovitim opaskama i komentarima još više podigao ionako sjajnu atmosferu.



Posle Goce, nastupio je prošlonedeljni pobednik Skaj Vikler, i to kao Aki Rahimovski. Emotivnom interpretacijom balade "Jesen u meni" oduševio je žiri, koji je konstatovao da se Skaj iz epizode u epizodu potvrđuje kao izvanredan pevač.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Sara Jovanović kao Šakira - Zanjihaću kukovima!
Temperaturu u studiju digla je Sara Jovanović koja je seksi plesom potpuno dočarala kolumbijsku pevačicu Šakiru. Vešto "mešajući" kukovima, Sara je donela kolumbijsku vrelinu na Košutnjak, ali "skinula" i glas čuvene Šakire, pa žiri nije krio oduševljenje. "Tvoja karlica mi zvuči poznato", našalio se Sergej i dodao da je fasciniran koliko je Sara, ne samo izgledala, već i zvučala kao Šakira.



Ana Kokić je opet imala izuzetno težak zadatak. Ona je pesmom "Bato" nastupila kao čuvena makedonska zvezda Kaliopi. Snašla se odlično i pored očiglednih problema sa glasom koje usled prehlade vuče još od prošle epizode.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Nataša Bekvalac - Aleksa Jelić je pljunuti ja! (Foto)
Pravi spektakl napravili su Aleksa Jelić i Tamara Dragičević. Oboje su nastupili kao Majkl Džekson, i to u duetu! Miks najvećih hitova kralja popa, sjajna energija i izvanredna koreografija ubedili su žiri da izraze najveće moguće oduševljenje. "Ovo je bilo u rangu Mulen ruža iz prošle epizode, i zaista ovo počinje da liči na izuzetno dobro pozorište gde se izvode fantastični mjuzikli. Pevali ste super, a igrali ste super na kvadrat" rekao je Ivan.

Potom je i žiri i publiku svojim emotivnim izvođenjem dirnuo Knez. Kao Saša Matić otpevao je baladu "Kad ljubav zakasni", i još jednom se pokazao kao fantastičan pevač. "Ja sam I suzu pustio, bez zezanja. Ne slušam narodnu muziku ne pamtim da me je neki narodnjak ovoliko dirnuo. Od danas sam veliki fan Saše Matića", kazao je Sergej.



Tvoje Lice Zvuči Poznato: Skaj Vikler trijumfovao uz Mulen Ruž! (Foto)
Najzanimljivije je bilo verovatno Ani Kokić, jer je na sceni mogla da vidi sebe! Pardon, Borisa Milivojevića! Glumac je još jednom izazvao salve smeha i oduševljenja. Pućio je usta, vrckao kukovima, upućivao zavodljive poglede ispod trepavica... Ana je prokomentarisala da je ovo nio "njen najbolji nastup do sada". Fantastični Boris imao je samo jedan peh! Odlepila mu se silikonska usna po završetku nastupa!

Super Sneki nastupila je kao kraljica kafanske muzike Silvana Armenulić. Sergeju se dopalo kako je to Sneki iznela, toplo i divno iako je želeo da čuje možda neku težu pesmu poput "Rane moje", dok juje Katarina Radivojević pohvalila da izgleda poput prave dive.



Naposletku, rokenrol na scenu doneo je Željko Šašić koji se "ubacio u kožu" Milana Mladenovića i izveo kultnu pesmu "Ti si sav moj bol". Žiri, međutim, nije bio u potpunosti zadovoljan imitacijom. "Ti si sve vreme imao borbu između Željka Šašića i Milana Mladenovića", rekao je Ivan Ivanović, a sličnog mišljenja bio je i Sergej: "Ti si razvalio Acu Lukasa i Boru Čorbu, ovo nisi razvalio. Nije loše, ali sigurno slabije od svih tvojih dosadašnjih izdanja."

Polako se bliži kraj fenomenalnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato". Još dve epizode, i saznaćemo ko će bit konačni pobednik. Mada, to nije ni bitno. S obzirom na količinu zabave i pozitivne energije koju nam VIP imitatori isporučuju iz subote u subotu, svi su pobednici!

Autor: T.I.
Foto: Prva

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>