Region

Svet

Milan Stanković posle Rade Manojlović ne želi novu devojku: Lepše mi je kad sam solo!

Pevač Milan Stanković uživa u svom statusu singl muškarca od kada je raskinuo sa Radom Manojlović, pa kaže da trenutno i ne traži devojku sa kojom bi se skrasio.

Milan Stanković posle Rade Manojlović ne želi novu devojku: Lepše mi je kad sam solo!Stanković se pojavio u Požarevcu na snimanju novogodišnjeg programa televizije "DM sat", a dan pre, na istom mestu bila je njegova bivša devojka Rada Manojlović. Njih dvoje su se mimoišli, ali Stankovića to nije potreslo.

"Rada i ja se nismo sreli, i inače se retko srećemo. Ipak, nas dvoje smo u sasvim lepim odnosima", rekao je Milan Stanković.

S obzirom na to da Rada uživa u ljubavi sa košarkašim trenerom Momirom Gajićem, pitanje je da li je i Milan našao devojku. "Ne, nemam devojku i ne tražim devojku! Bolje je kad si solo", prokomentarisao je svoj privatni život za "Blic" pevač, a onda i pojasnio:

"Kao što se vidi, kad sam sam, imam više energije za sebe i ne delim je s nekim. Imam sve vreme sveta. I više sam nego zadovoljan u kom pravcu je krenula moja karijera, koja mi je na prvom mestu", ističe on.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>