Region

Svet

Farma 5: Zorica Marković odgovorila gledaocu - Edin je pocepao Jelenu u pušnici!

Sinoć su se na Farmi postavljala pitanja takmičarima, s obzirom da je žurka otkazana usled "Paklene nedelje", a Zorica Marković odgovorila je na jedno pitanje koje se ticalo Edina i Jelene.

Farma 5: Zorica Marković odgovorila gledaocu - Edin je pocepao Jelenu u pušnici!



Iako se pitanje ticalo Marka Vukotića i Marijane Leontijević još u periodu kada se spekulisalo da se nešto među njima događa, Zorica je pomenula i trenutno aktuelan par Edina i Jelenu. Zoricu je jedan od gledalaca pitao: "Zašto si rekla da je Marko pocepao Marijanu u pušnici?", a Zorica je onda interesantno odgovorila.

"Nisam to rekla, rekla sam da je neko nekoga pocepao u pušnici. Ni Marka ni Marijanu nisam spomenula, drugi ljudi su se cepali u pušnici. Nisam videla, već sam pobegla glavnom bez obzira", rekla je Zorica, koja je to već pričala drugim farmerima i tada naglasila da se uplašila kada je čula lupanje i uzdahe kod pušnice.

To su potvrdili Jelena Golubović i Sloba Đurković: "Rekla si da se u pušnici cepaju Jelena i Edin", a Zorica je onda rekla da samo pretpostavlja da su to bili njih dvoje, jer su "to" već uradili ispod jorgana.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>