Region

Svet

Džej Ramadanovski: Nekada sam ja plaćao za seks, a sada plaćaju meni!

Snimanje novogodišnjih programa uvek okupi sjajnu ekipu poznatih ličnosti, a na jednom takvom, na televiziji "DM Sat", našao se i uvek dobro raspoloženi Džej Ramadanovski.

Džej Ramadanovski: Nekada sam ja plaćao za seks, a sada plaćaju meni!



Džej Ramadanovski poznat je po tome što voli dobro da se zabavi, te se tako uz čašicu pića pohvalio svojim donžuanskim podvizima.

"Ja uvek imam devojku. I to ne jednu, već nekoliko njih. Nekada sam za seks morao da platim, a sada meni plaćaju kako bi bile sa mnom",rekao je Džej, i otkrio još jednu ekskluzivnu informaciju: "Planiram da angažujem nekoga da napiše knjigu o meni i mom životu. Zvaće se "Bela žena". Naziv vam sve govori, neću ništa dalje da otkrivam!"

Inače, Džej je i novopečeni deda! Njegova ćerka Ana, koja se udala za tatinog kolegu, pevača Adila Maksutovića, nedavno se porodila, i celu porodicu obradovala dečakom. "Presrećan sam što sam deda. Moj unuk se zove Andrijan, a to je kombinacija imena Ane i Adila. Venčali su se u krugu najužih prijatelja i rodbine, ali ćemo veliku svadbu napraviti na proleće. Mali već liči na mene, ima lopovske prste", šalio se Džej koji je ponosno pokazivao sliku novog člana porodice kolegama i novinarima.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>