Region

Svet

Farma 5: Sara Trajanović obećala - Dajem reč da ću prebiti Jelenu Golubović!

Sara Trajanović i Jelena Golubović se od prvog dana na Farmi ne podnose, a danas je došlo i do rasprave u kojoj je manekenka dala reč da će Jelena Golubović od nje dobiti batine.

Farma 5: Sara Trajanović obećala - Dajem reč da ću prebiti Jelenu Golubović!



Dok su farmeri spremali hranu njih dve su ušle u prepirku, a tada su razmenile brojne uvrede, gde je Jelena rekla Sari da se neće spuštati na njen nivo derišta koje stalno histeriše, a Sara je rekla da je ponosna na sebe i svoju majku: "Hvala mojoj majci koja me je vaspitala! Tebe niko nije vaspitavao očigledno!", rekla je manekenka.

Onda se Sara još više iznervirala i nastavila da proziva Jelenu kako je svakog dana sve luđa: "Nije ni čudo što nemaš lekove. Nemaju ljudi više para da ti kupuju, zato ih i nemaš!", vikala je Trajanovićeva.

Jelena je sve vreme pevala pesmicu kako se ne bi svađala sa njom i kako joj ne bi odgovarala, a Sara se sve više nervirala, na kraju je svečano obećala da će Jelena Golubović na kraju dobiti i batine: "Ma, prebiću je! Svečano vam obećavam da ću da prebijem ovu ženu. Neću da je čupam, nego ću dobro da je izmlatim, pa nek onda izletim napolje", histerisala je Sara.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>